beton cire kleuren

Alles wat je wil weten over beton cire

Beton cire is de voorgaande jaren zeer populair geworden. Het heeft een naam gemaakt op bekende beurzen, in de huizen van talloze bekende Nederlanders, beroemdheden buiten Nederland en natuurlijk de niet-bekende mens! Dit zal je na het lezen van deze blog niet meer verbazen, een vloer van beton cire is namelijk best een prima vloertje!

beton cire kleuren

Wat is beton cire?

Beton cire is een microcement dat bestaat uit een combinatie van cement, gemalen kiezels en zand, aangevuld met speciale kunsthars. De toevoeging van de hars maakt beton cire flexibel en supersterk. Bovendien is beton cire waterdicht en slijtvast. Dit maakt het dus een veel gewilde vloer voor veel Nederlandse huishoudens. Ook in badkamers op de vloer én op de muren zie je het materiaal veel terug. 

Waarom gebruiken?

Beton cire is een waar doe-het-zelf product dat direct vanuit de emmer op vrijwel elk oppervlak kan worden aangebracht. Het hoeft ook maar zeer dun aangebracht te worden Dit geeft je de mogelijkheid om je eigen industriële betonlook in je interieur te creëren, op een al bestaand oppervlak. Met een beetje handigheid kun je de beton cire aanbrengen op muren, vloeren, meubels, et cetera. Laat je creativiteit de vrije loop, de mogelijkheden met microcement zijn eindeloos! Ook in de patronen en beton cire kleuren heb je een breed scala aan opties. 

Beton cire in de woonkamer

Houd je van een stoere industriële betonlook in de woonkamer? Beton cire is hier uitermate geschikt voor. Ook in de woonkamer zijn de mogelijkheden met beton cire oneindig. Is een hele beton cire woonkamer vloer of een beton cire woonkamer muur net iets te veel van het goede? Doe dan een deel. Combineer dit met warme, persoonlijke accessoires en een geheel fabrieksinterieur voor een optimaal effect. Zo beschik je in no-time over een industrieel interieur en is het warm en persoonlijk ook.