bedrijfsjournalistiek bij Feste VOF

Bedrijfsjournalistiek is ontzettend belangrijk voor je onderneming. Bij bedrijfsjournalistiek moet je voornamelijk denken aan het schrijven van teksten en magazine’s. Voor op onze website wilde wij graag wat professionele teksten en dat hebben wij vervolgens uitbesteed aan Feste VOF. Een uitstekend bedrijf met een uitgebreide dienstverlening. Zo verzorgen zij ook websites, logo ontwerp, flyers en overige reclame. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij doen het. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website.

Contact moment

Telefonisch had ik contact opgenomen. Dit voelde heel vertrouwt. Ik werd namelijk prettig te woord gestaan en je kan aan alles merken dat zij er verstand van hebben. Ik heb vervolgens een afspraak gemaakt en dat verliep uitstekend. Wij hebben alle punten besproken en binnen twee weken hadden zij de opdracht al klaar. Nu onze eerste afname goed is bevallen, zijn wij van plan om vaker opdrachten bij hun neer te leggen. Zij hebben namelijk een hele prettige werkwijze, hanteren scherpe prijzen en leveren kwaliteit, dus wat wil je als klant zijnde nog meer?

Bekijk de website voor meer informatie over de diensten die zij aanbieden. Bij vragen kan je telefonisch contact opnemen en via de mail.