ongediertebestrijding in Waalwijk

Bel de ongediertebestrijding in Waalwijk, voor een inspectie

Sinds wij de ongediertebestrijding in Waalwijk erbij hebben gehaald, weten wij wat er aan de hand is. Wij hebben een tijd geleden een oud pand gekocht. Dit was altijd onze droom geweest, om een oud huis te kopen en op te knappen. Deze droom is sinds kort dan ook uitgekomen. De ligging van deze woning was geweldig en de aankoopprijs ook. Eigenlijk waren wij zo onder de indruk van deze woning dat wij er verder niet goed naar hebben gekeken. Tot wij de sleutel kregen en rustig op onze gemak alles konden bekijken. Het viel ons op dat er gaatjes in de kozijnen zaten en in een paar, zichtbare balken in huis.

De inspectie van de ongediertebestrijding in Waalwijk, gaf ons duidelijkheid

ongediertebestrijding in WaalwijkNadat wij een afspraak hadden gemaakt met de ongediertebestrijding in Waalwijk, kregen wij al snel antwoord op onze vraag. De gaatjes die wij door het hele huis tegenkwamen, was geen houtrot, maar erger. Deze gaatjes werden door houtworm veroorzaakt. Deze hadden hun eetlust op ons huisje gezet. 

Gelukkig heeft het bedrijf SPM ervoor gezorgd dat deze beestjes verder geen schade meer aan ons huis konden maken. De gaatjes zitten er wel in, maar wij wilden toch al nieuwe kozijnen hebben. De balken hebben wij voor de zekerheid maar laten vervangen.