Vol vca opleiding

Bewust omgaan met risico’s dankzij de VOL VCA opleiding

Wil jij aan opdrachtgevers en werknemers laten zien dat je op de hoogte bent van risicofactoren op de werkomgeving? Dit kun je doen met de VOL VCA opleiding. Dit is een opleiding waarmee je meer leert over de risicofactoren op je werkomgeving en hoe je hier goed mee om kunt gaan. Op deze manier kun je aantonen dat je je bewust bent van de aanwezige risico’s en de gevaren die het met zich mee brengt. Na afloop van de opleiding krijg je een certificaat. Steeds meer opdrachtgevers spreken het belang uit van een dergelijk certificaat en het is dus zeker aan te raden om deze te behalen.

Vol vca opleiding

Het nut van een VOL VCA opleiding

Bij G4S Safety Solutions kun je terecht voor het volgen van de VOL VCA opleiding. De opleiding wordt gegeven op verschillende trainingslocaties in Nederland. Jij kunt dus zelf bepalen waar je de opleiding wilt volgen. Wil je niet vastzitten aan specifieke data? Dan kun je ook de e-learning doen waarbij je studeert op je eigen tijd. In beide gevallen beëindig je de opleiding met een examen. Hierbij wordt je getoetst op je kennis. Bij een succesvolle afronding wordt je beloond met een certificaat dat 10 jaar geldig is. 

Vol vca opleiding

Je leert veel tijdens een VOL VCA opleiding, waaronder alles over arbo in de praktijk, arbeidsomstandigheden en milieu, gevaarlijke stoffen, elektriciteit, brand- en explosiegevaar,  werken in besloten ruimten en werken op hoogte. Voor wie is de opleiding van belang?  Voor iedereen in een leidinggevende positie die te maken heeft met risico’s of een risicovolle werkomgeving is VCA een waardevolle certificering.