Dakdekkersbedrijf Tiel

Dakdekkersbedrijf Tiel, professioneel en snel.

Komen we thuis na een heerlijke vakantie, zie je dat je een lekkage hebt gehad. Dus snel gebeld naar dakdekkersbedrijf Tiel voor hulp.
Zo vervelend allemaal. Je komt ontspannen en uitgerust thuis, doet de deur open en je ziet water op de grond liggen bij de uitbouw van je huiskamer. Zodra je naar boven kijkt, zie je waar het water vandaan komt. Een lekkage….dus dat moet zo snel mogelijk verholpen worden. Gelukkig zijn er altijd bedrijven die 24/7 klaar staan voor klanten. Het bedrijf kwam zo snel mogelijk, bij ons zelfs binnen 1 uur ter plekke, bekeek de situatie en heeft een noodreparatie uitgevoerd. Hierna een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie zodat de lekkage goed en vakkundig gedicht kon worden.

Wat doet het dakdekkersbedrijf.

Buiten de noodreparaties voert een dakdekkersbedrijf verschillende werkzaamheden uit.
Er worden dak inspecties gedaan waarbij er gelet wordt op de constructie van het dak, de opbouw, aansluitingen van de gevel, soort dakbedekking, lichtkoepels, uitbouw en afvoer kanalen. Aan de hand van deze informatie wordt er een plan opgesteld zodat het dak op de juiste manier gerepareerd kan worden en je dus geen last van lekkage meer hebt.