vakantiepark kerstvakantie

De ultieme kerstdagen

Weet je ook nooit precies wat je met de kerstdagen moet doen of wil je eens echt genieten in plaats van hele dagen in de keuken te staan? Op vakantiepark kerstvakantie heb je de kerstperiode van je dromen, en ga je met een heerlijk relaxed gevoel het jaar uit. Want bij de Leistert kun je echt ontspannen, met de kinderen leuke dingen doen en echt genieten van een heerlijke vakantie. Ontspannen en genieten horen bij elkaar tijdens de kerstperiode.

Vol programma

Een vakantie zonder leuke activiteiten is geen vakantie, op het vakantiepark kerstvakantie is jezelf vervelen geen optie. Voor kinderen en volwassenen een vol animatieprogramma, dan hebben we het nog niet over Pluck & Pien die de kinderen meenemen met de mooiste avonturen. Ook voor de liefhebbers van water is er genoeg te doen, heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs en relaxen in de sauna of de whirlpool. Het kan allemaal tijdens je vakantie, deze kerstdagen worden optimaal benut om weer fit en uitgerust naar huis te gaan.

vakantiepark kerstvakantie

Altijd comfortabel overnachten

Bij vakantiepark kerstvakantie kun je komen met het complete gezin, of met familie en vrienden. Of je nu met 4 personen bent, of je bent met je vriendengroep. Huur een prachtige comfortabele bungalow, om de kerstvakantie nog wat extra’s te geven. Voor jong en oud is er voldoende te doen, in de avond genieten van de leukste spelletjes voor de familie of als vrienden. Lekker eten en echt intens genieten van de kerstdagen met dierbare vrienden en familie om je heen.