Dingen om te overwegen bij het kopen van elektrische zonwering: Grootte en vorm van het raam

De grootte en vorm van uw raam zijn een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van elektrische zonwering. De eerste stap is het meten van de breedte en hoogte van uw raam en het kozijn. Vervolgens moet u beslissen hoeveel licht door elke schaduw moet worden binnengelaten. Je kunt kiezen voor een transparante stof die privacy biedt en toch licht doorlaat. Je kunt het simpel houden met verduisterende stof die al het licht van buiten buiten houdt. De volgende stap is beslissen hoe u uw elektrische zonwering wilt bedienen. Overweeg of u toegang via de afstandsbediening of handmatige bediening nodig hebt als u op batterijen werkt. Houd er rekening mee waar een stopcontact zal komen binnen het bereik van waar de jaloezieën komen te hangen. Dit zal voor hen gemakkelijker zijn om consistent en zonder problemen te werken.

Denk aan de energie-efficiëntie

Er is geen reden waarom u geen rekening zou kunnen houden met de energie-efficiëntie van uw raamdecoratie als u om het milieu geeft. Dit kan veel belangrijker zijn dan hoe stijlvol ze eruit zien of hoe gemakkelijk ze werken. Jaloezieën gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en bamboe zijn meestal duurder in vergelijking met die gemaakt met synthetische materialen zoals vinyl of polyester. Ze gaan vaak langer mee en zijn beter voor het milieu. Energiezuinige jaloezieën helpen de verwarmingskosten te verlagen door het zonlicht dat tijdens de wintermaanden door ramen binnenkomt te verminderen.

Zorg ervoor dat ze veilig te gebruiken zijn

Veiligheid moet uw eerste prioriteit zijn als u met elektriciteit te maken heeft. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u ze veilig gebruikt, aangezien elektrische rolluiken elektrisch worden bediend. Sommige materialen die kunnen worden gebruikt bij de constructie van een elektrische zonwering, zijn niet veilig voor gebruik in de buurt van elektriciteit. Hout en andere organische materialen geleiden elektriciteit. Dit betekent dat ze in wezen een geleider kunnen worden voor de stroom naar uw huis of kantooromgeving. Bekijk de website van Somfy voor meer informatie over het installeren van elektrische zonwering.