ICT project riscoanalyse

Een ICT project risicoanalyse is super handig

ICT project riscoanalyseVoor een ICT project een riscoanalyse laten doen is iets wat mijn baas heel erg graag wilde. Hij had alleen geen flauw idee door wie hij dit het beste kon laten doen. Als zijn secretaresse was ik de uitgewezen persoon om dit voor hem uit te gaan zoeken. Hij had wel een aantal criteria waaraan mijn resultaten moesten voldoen, dus die heb ik de gehele tijd in mijn achterhoofd gehouden. Zo vond hij het belangrijk dat de prijs niet te hoog zou zijn, want het was toch de eerste keer. Mocht het nu goed bevallen, dan zou hij er wel meer voor over hebben.

Gevonden!

Daarnaast wilde hij dat voor dit ICT project de risicoanalyse snel zou gebeuren. Hij is redelijk ongeduldig ingesteld en wil alles graag zo vlug mogelijk geregeld hebben. Toen ik op internet ging kijken, kwam ik al heel erg snel uit bij 1 bepaald bedrijf. Hierover las ik verschillende goede verhalen en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Daarnaast voldeden zij aan alle eisen die ik had meegekregen. Daarom heb ik hun naam doorgegeven en inmiddels zijn zij alles voor ons aan het checken. Ik ben benieuwd naar de uitkomst, maar ben wel nu al enthousiast hierover!