Een prachtige dames leren jas voor mij en mijn dochter

Mijn dochter is laatst jarig geweest, dus ik vroeg wat ze graag wilde hebben. Over die vraag hoefde ze niet lang na te denken, want een dames leren jas was het antwoord! Ik heb zelf namelijk laatst een leren jasje gekocht bij Leather Shop Doci en deze vond mijn dochter zo mooi dat zij hem heel vaak heeft geleend. Het was dus een goed idee om voor de verjaardag van mijn dochter haar een eigen leren jasje cadeau te doen. 

Mooie leren jasjes die je overal bij kan dragen

Bij Leather Shop Doci had ik een zwart leren biker jasje met een rechte rits gekocht en sindsdien vraagt mijn dochter minimaal een keer per week of ze deze dames leren jas mag lenen. Dus toen ze voor haar verjaardag een eigen jasje mocht uitkiezen, ging zij ook voor een zwarte biker model, alleen dan met een schuine rits. Het jasje kregen we de volgende dag al binnen en mijn dochter maakte een sprongetje van geluk toen ze het pakketje thuis zag liggen toen ze uit school kwam. Ik kan nu mijn eigen leren jas van Leather Shop Doci weer aan en mijn dochter is enorm blij met haar verjaardagscadeau!