Een verhuislift huren Rotterdam om te verhuizen naar mijn nieuwe paleisje!

Ik had een te gek appartement op de zevende verdieping gekocht in Rotterdam, maar helaas is het trappenhuis echt heel smal waardoor verhuizen moeilijk zou worden. Daarom moest ik een verhuislift huren Rotterdam om mijn grote meubels (zoals mijn bed, bank, enzovoorts) het appartement in te kunnen krijgen. Gelukkig kon ik bij Hogenhout Verhuizingen terecht en was ik binnen een paar uur helemaal verhuisd naar mijn nieuwe paleisje!

Vlotte verhuizing, zo geregeld!

De verhuislift huren Rotterdam ging echt heel makkelijk en snel. Ik belde gewoon Hogenhout Verhuizingen op met de vraag of ik een verhuislift kon huren op de datum dat ik van plan was om te verhuizen. Deze datum was een beetje kortdag, want ik wilde eigenlijk verhuizen in het aankomende weekend (en dus een paar dagen na dat telefoontje). Gelukkig dachten ze met me mee en was het uiteindelijk helemaal geen probleem. Die zaterdag stond de verhuislift klaar en heb ik alles kunnen verhuizen van mijn oude naar mijn nieuwe appartement. In het begin dacht ik nog dat de verhuizing flink stressen zou zijn, maar eigenlijk werkte de verhuislift heel erg goed en heb ik ook veel hulp bij de verhuizing gehad. Al met al was het dus een geslaagde verhuizing!