Flesopeners laten drukken

Flesopeners laten drukken voor een leuk cadeau!

Ik ben voorzitter van een voetbalploeg. Vorige maand hebben wij een feestje gehouden voor ons 20-jarig bestaan. Ik wou een leuk aandenken voorzien voor onze spelers en supporters. Zij zijn ons al jaren trouw en dat verdient wel een extra attentie. Ik heb voor deze gelegenheid flesopeners laten drukken. Het feestje was een succes, er waren heel wat mensen aanwezig en we hebben dan ook onze cadeautjes uitbundig kunnen uitdelen.

Snelle levering en perfecte uitvoering

Ik heb de bestelling volledig online kunnen doen. Ik heb zelf het logo mogen kiezen dat op de flesopener zou komen te staan. Ik heb de kleuren van ons team gekozen. De uitvoering is perfect. Het kon niet beter zijn. De gasten van het feestje waren heel blij met deze kleine attentie. Ik zie ze regelmatig met hun flesopener aan de slag. Het is een item dat overal meegaat en van hand tot hand gaat. Ik kan het aan iedereen aanraden: het is een goedkoop, handig en leuk geschenkje dat door iedereen geapprecieerd wordt!