groepsaccommodatie brabant 10 personen

Groepsaccommodatie Brabant 10 personen, hoe goed kennen jullie elkaar?

Wanneer je in een groepsaccommodatie Brabant 10 personen zit, wil je hoogstwaarschijnlijk dingen ondernemen. Activiteiten staan gepland en je wilt een leuke tijd beleven met de groep. Naast activiteiten te plannen waar je veel actief mee bent kun je ook juist sommige activiteiten focussen op de groep zelf. Afwisseling is nooit verkeerd en het geeft de groep wat tijd om uit te rusten. Vooral in de avond, als je niet weet waar je over moet praten en wel wat wilt doen is het een makkelijke oplossing.

groepsaccommodatie brabant 10 personen

Wie in de groep…?

Elkaar beter leren kennen kan op verschillende manieren. Je kunt er een spel van maken als ‘ik heb nog nooit…’ of ‘wie zou het eerste…’. Je zal je verbazen waar je allemaal achter kan komen. Je kunt zelf met scenario’s komen, of je kan apps gebruiken om met originele ideeën te komen.

Om er achter te komen hoe goed jullie elkaar echt kennen, kun je een pubquiz maken. Iedereen maakt vragen over zichzelf, of over feitjes die ze over andere deelnemers weten. Nu hoef je alleen nog maar snacks en drinken erbij te pakken en je hebt een avond vol verrassingen.