Hoe kies je de juiste plus size jurk voor jou?

Houd er rekening mee dat het kiezen van grote maat jurken zorgvuldig moet worden overwogen. denk na over het evenement dat je gaat bijwonen en kies een stijl die goed past bij je lichaamstype en bij die gelegenheid. Een off-shoulder plus-size jurk is een geweldige stijl voor een avondje uit in de stad. Het is sexy maar toch geschikt voor de meeste gelegenheden. Houd er bij het kiezen van dit type jurk rekening mee met wat voor soort bandje je wilt pronken. Overweeg een jurk met mouwen te kiezen als je je niet bewust bent van het hebben van doorhangende armen.

De beste textuur voor je jurk kiezen

De textuur is een andere manier om je plus-size jurk te laten opvallen. Het voegt visueel belang toe, maar helpt ook de aandacht af te leiden van gebieden die u niet wilt benadrukken. Ga voor iets met textuur in het rokgedeelte als je op zoek bent naar een jurk voor een avondje uit met vrienden. Dit geeft je meer volume en helpt bij het minimaliseren van wat anders een grote buik zou kunnen zijn. Gestructureerde stoffen zoals kant of zelfs satijn kunnen deze truc ook doen. Vergeet niet hoe het ook op uw lichaam aanvoelt. Veel mensen worstelen met een ongemakkelijk gevoel in hun kleding omdat ze ergens te strak of te los zitten.

De beste stof voor je jurk kiezen

Bij het kiezen van een jurk is het belangrijk om te bedenken wat voor soort stof je moet dragen. Er zijn verschillende soorten stoffen en elk heeft zijn eigen eigenschappen. Rayon en katoen zijn meer ademend dan zijde of satijn, maar zullen op de lange termijn niet zo duurzaam zijn. Dit komt omdat ze de neiging hebben om uit te rekken bij slijtage. Bedenk of je iets wilt dat goed ademt tijdens warm weer of dat duurzaamheid belangrijker voor je is. U kunt meer informatie lezen over de verschillende soorten stof voor uw jurken om comfort en stijl te garanderen.