opticien woensel

Hoe kies je de perfect bril?

Bij opticiens door heel Nederland, zoals opticien woensel, vind je talloze brillen. Aan de muur vind je monturen in verschillende maten, vormen , kleuren en prijscategoriën. Zoek je een nieuwe bril dan is het ook niet heel makkelijk om de perfecte bril te vinden. In dit korte artikel proberen we je dan ook een beetje op weg te helpen. 

opticien woensel

Zo doen we dat!

Het allerbelangrijkste bij het kiezen van een nieuw montuur is dat je weet welk model bril je mooi vindt. Het beste wat je kan doen om erachter te komen welk model je mooi vindt, is door simpelweg even op Google te gaan zoeken naar afbeeldingen van brillen. Zo kom je er snel achter welke modellen je aantrekken. Op deze manier kun je gelijk in de winkel naar deze modellen kijken.

Daarnaast is natuurlijk ook de maat erg belangrijk. Zorg ervoor dat de bril niet te veel uitsteekt aan de zijkanten van je hoofd. Hij moet natuurlijk ook niet te strak zitten, maar te groot ziet er ook niet mooi uit. 

Ook is het natuurlijk belangrijk dat de bril fijn zit. Is bijvoorbeeld het materiaal waarvan de bril gemaakt is een materiaal dat fijn aanvoelt op je hoofdhuid. Als dit van moment 1 al niet het geval is, dan kun je de bril beter laten liggen. 

Zoals je ziet komt het bij een bril kiezen dus aan op zowel de looks van de bril en de pasvorm en het comfort. Niet makkelijk dus, maar zeker wel te doen.