Boot

Jachthaven nabij Schiedam

Jachthaven nabij Schiedam, hier heb ik het juiste adres voor gevonden dat ik graag op dit blog wil achterlaten. Wanneer je eens kijkt op de website van, jachthavenrotterdam.nl. Dan zal je al snel kunnen zien waarom ik zo’n tevreden klant ben van dit bedrijf. Hier heb je namelijk alle mogelijkheden op één adres om ervoor te zorgen dat je alles uit het plezier van je boot kunt halen. Denk in de eerste instantie eens aan de prachtige ligplaats en de vele vaargebieden hier in de buurt. Wanneer je schade hebt aan je boot of deze vraagt om onderhoudswerkzaamheden. Ook dat kun je uitbesteden aan dit bedrijf.

Jachthaven nabij Schiedam

Jachthaven nabij Schiedam is waar ik graag kom

Deze jachthaven nabij Schiedam is waar ik erg graag kom. De mensen van de haven zijn allen erg vriendelijk en ik word altijd erg netjes geholpen. Nu is de boot in de winterstalling en het varen zit er voor mij even op.

In de maand april komen alle boten weer in het water. Omdat ik mijn boot onderhouden en wel in de winterstalling heb staan. Weet ik nu al dat ik het volgende seizoen weer zorgeloos kan uitvaren. Kortom, dit adres is een besliste aanrader voor de mensen die houden van varen.