Je gellak verwijderen

Denk er niet te veel over na. Gellak verwijderen thuis is precies hetzelfde als naar de salon gaan. Je zou een nieuwe nagelvijl moeten krijgen. Sla het op in de gewenste vorm en laat het dan met rust. Begin met het voorzichtig wegvijlen van alleen de verzegeling van de toplaag als u de hele manicure wilt verwijderen. Het wordt aanbevolen om zoveel mogelijk van de aflak zorgvuldig te verwijderen met een medium korrel 180 vijl. U weet dat u voldoende aflak hebt verwijderd wanneer de kleur vervaagt en het oppervlak dof wordt. Pas op dat u niet de hele lak vijlt, omdat dit schade kan veroorzaken.

Week je nagels

Nu komt de stap die uw geduld op de proef zal stellen. Plaats een in aceton gedrenkt wattenbolletje of kussentje op elk van je nagels en wikkel vervolgens de top van je vinger met folie om de bal op zijn plaats te houden. Aceton verdampt snel. De grootste fout die ertoe leidt dat de gel niet volledig loslaat, is dat het katoen niet voldoende wordt geweekt. Herhaal dit op alle 10 nagels. Week je nagels ongeveer tien tot vijftien minuten. Laat ze langer intrekken als de nagellak er niet gemakkelijk afglijdt. Je weet dat de aceton de gel volledig heeft verwijderd als de nagellak van Yinger Cosmetics eruitziet als gelift van de nagel. Maak je geen zorgen als je geen aceton hebt. Week je handen in een bak met warm water en een theelepel zout gedurende 20 tot 30 minuten in plaats van je nagels te weken in met aceton gedrenkt katoen.

Verwijder je gellak voorzichtig

Week een vers wattenbolletje in aceton en breng het een paar minuten langer aan op de nagel als de nagellak er niet gemakkelijk afgaat. Draai en knijp voorzichtig om de folie met één nagel tegelijk te verwijderen. Pak een stok maar nooit een metalen instrument dat de nagel zou kunnen beschadigen. Schraap voorzichtig alle resterende nagellak weg naar de top van uw vinger.