hielspoor

Kijk hier voor informatie over hielspoor

hielspoorMocht jij net als ik last hebben van hielspoor, dan moet jij zeker even verder lezen. Het is namelijk zo dat ik meteen op zoek ben gegaan naar mogelijke behandelingen. Tijdens het vertellen van mijn diagnose heeft mijn huisarts namelijk alleen wat meer verteld over een operatie. Daar ben ik zelf niet zo weg van, want het herstel hierbij is vaak heel erg lang. Om die reden ben ik zelf gaan kijken op internet, want daar staat vaak veel beschreven over dit soort dingen. Al snel kwam ik uit bij Footlogics. Deze website had allerlei nuttige inlichtingen over deze ziekte, maar hier kun jij ook hulpmiddelen bestellen.

Een aanrader

Ik las van veel mensen positieve verhalen over speciale zooltjes die tegen hielspoor zouden helpen. Dat trok direct mijn interesse en deze heb ik toen aangeschaft. Inmiddels draag ik deze nu 2 maanden en ik merk echt verschil. Ik kan niet zeggen dat het volledig pijnloos is, maar het scheelt wel een hoop. Daarnaast ga ik binnenkort shockwave therapie proberen en ik ben erg benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Voor nu zou ik het iedereen vooral aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij dit bedrijf, want ik weet zeker dat het jou ook kan helpen!