LED-schermen zijn gemakkelijk te gebruiken

Met een paar muisklikken kunt u de inhoud voor uw Led scherm maken en programmeren. Dit maakt het gemakkelijk om uw berichten up-to-date en effectief te houden. Het is eenvoudig om het op meerdere platforms of schermen te delen zodra u een stuk inhoud hebt gemaakt. U heeft geen monteur nodig om LED schermen te installeren. Ze zijn niet zwaar of omvangrijk zoals andere grootformaat displays. Ze zijn eenvoudiger te verplaatsen en aan muren of plafonds te monteren. Led schermen zijn plug-and-play klaar. Zo kun je zo snel mogelijk beginnen met het tonen van je bericht. Niemand vindt het leuk om tijd te besteden aan onderhoud aan hun apparatuur. Daarom hebben we onze leds ontworpen met het oog op energie-efficiëntie. U zult na verloop van tijd aanzienlijke besparingen op uw energierekeningen merken dankzij ons lage stroomverbruik.

Producten verkopen via LED schermen

Via LED schermen kunt u direct producten verkopen. Dat kan met LED schermen van Led2Lease. Klanten hebben de mogelijkheid om direct in de winkel te betalen of online te kopen voor levering aan huis nadat een klant het gewenste product heeft geselecteerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit betekent dat u geen verschillende versies van verkoopborden in uw winkel hoeft bij te houden. Het betekent ook dat uw klanten ook tijdens kantooruren van buiten of binnen in uw winkel kunnen winkelen.

LED-schermen hebben veel resoluties en formaten

U zult merken dat deze schermen in verschillende maten en resoluties verkrijgbaar zijn terwijl u de wereld van Led schermen verkent. Het is belangrijk om de beste pasvorm voor uw beoogde doel te overwegen, evenals de grootte van uw werkbare ruimte. Er zijn nog andere overwegingen die u moet maken bij het beslissen welke maat geschikt is voor uw behoeften, afgezien van hun brede scala aan maten en resoluties. Het is belangrijk om de helderheid van het scherm af te stemmen op de omgeving. Dit is als u uw display zowel voor binnen- als buitenreclame wilt gebruiken.