Los gaan met goedkope babyspullen

Goedkope babyspullen, zijn dat ook leuke babyspullen? Je kent het vast wel: je ziet in die glossy’s voor (aanstaande) moeders zoveel leuke spullen, maar bij het zien van de prijs vergaat je het lachen. Misschien dat je die leuke ribfluwelen knuffelgeit nog net kunt kopen, maar daarna houdt het toch echt op. Waarom moeten die babyspullen ook altijd zo duur zijn? Speelt men misschien in op die grote roze wolk van de zwangere vrouw en de daarmee gepaard gaande nesteldrang? Kopen de meesten het toch wel? Wanneer je weet waar je moet zijn, kun je een geweldige babykamer samenstellen uit meubels en accessoires, waarvoor je aan de kassa een niet al te grote som geld moet neertellen. Babykoop is in dat geval the place to be.

Van knuffelcactus tot flamingospreitje

Misschien ben je van de stoere babykamer, ongeacht het geslacht van je baby. Al dat roze gaat pijn doen aan je ogen, dus kies je liever voor rustgevend groen. Je bent aan het goede adres met al die gave pluchen cactussen. Deze cactussen doen niet pijn, ook niet in je portemonnee. Combineer ze met beddengoed in natuurtinten en je krijgt een rustige, maar stoere babykamer. Nog wat leuks aan de muur en de kamer is klaar om je kindje te ontvangen. Ben je toch meer een traditionele meisjesmoeder, ga er dan ook echt voor en creëer een knalroze kamer. Hoe feller, hoe beter. Maak het af met een bonte flamingosprei voor de koudere nachten.

 

Meteen aan de slag

Of je de spullen nu vanuit je luie stoel thuis laat bezorgen of meteen vanuit de winkel in de kattenbak laadt; je kunt thuis meteen los gaan met de inrichting van de babykamer. Het is een fijn idee als de kamer ruim op tijd klaar is. De kamer krijgt dan nog de tijd om de mogelijk schadelijke stoffen waarmee de meubels zijn geïmpregneerd, te ventileren. De meeste muurverf is tegenwoordig op waterbasis, maar je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen bij een kindje dat net op de wereld komt.