zwembad pomp

Maak van je tuin een paradijs met een opblaas zwembad

Wil jij deze lente voordat het zomer wordt je tuin eens goed onder handen nemen en er een echt paradijsje van maken waar je in de zomer heerlijk kan zonnebaden, chillen, borrelen, barbecueën, zwemmen en de meest gezellige feestjes kan houden? Dan is het tijd om nu aan de slag te gaan. Als je tuin groot genoeg is dan is het slim om rekening te houden met het vrijhouden van ruimte voor het pronkstuk van je tuin: een opblaas zwembad. Met een mooi, groot opblaas zwembad kan je de leukste poolparty’s organiseren. Je kan het echt het middelpunt van je tuin maken.

Maak je zwembad seizoen bestendig met een warmtepomp zwembad

Het liefst wil je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van je tuin. Buiten is tenslotte het nieuwe binnen. En het is zonde om veel geld te besteden aan een tuin als je daar alleen in de zomer van kan genieten. Bekijk daarom of je bijvoorbeeld een goede buitenkeuken kan installeren, warmtelampen kan plaatsen of een goede terrasheater. Als de kou je niet naar binnen jaagt kan je veel langer genieten. Voor je zwembad kan je investeren in een warmtepomp zwembad. Daarmee kan je tot ver in de herfst en zelfs in een milde winter heerlijk buiten zwemmen. Hoe gaaf is dat!

Wat kan je nog meer doen?

Als je een beetje een grote tuin hebt is het leuk om verschillende zithoekjes te creëren. Idealiter hou je daarbij ook rekening met de stand van de zon over de dag heen. Op die manier heb je de hele dag zowel plekken in de zon om lekker te zitten, als plekken in de schaduw. Je kan je planten gebruiken om de hele tuin bij elkaar te betrekken. Je kan bijvoorbeeld hoge planten plaatsen met een doorkijk erin om wat afscheiding te creëren zonder afsluiting. Hoe meer planten je in je tuin hebt, hoe koeler je tuin zal zijn in de zomer. Ook heb je dan minder last van wateroverlast.