imitatie leren jas dames

Mooie imitatie leren jas dames

Bent u opzoek naar een mooie imitatie leren jas dames neem dan een kijkje op de webshop van Versano, hier kun je allerlei verschillende imitatie leren jassen vinden. Er is heel veel keuze aan verschillende designs. Het imitatieleer is niet te onderscheiden van echt leer en gaat heel lang mee wanneer je het goed onderhoudt.

Onderhouden imitatieleren jas

Het onderhouden van een imitatieleren jas is belangrijk, want een leren jas gaat heel lang mee en deze wil je ook mooi houden voor later. Je hoeft imitatie leer minder goed te onderhouden dan echt leer, maar dit moet je wel een beetje onderhouden en dat doe je door middel van goed schoonmaken met warm water en een zachte doek en daarna inspuiten met speciale imitatieleer spray.

Ruime keuze imitatie leren jas

Er zijn heel veel verschillende designs, lengtes en kleuren van imitatie leren jassen. De kleuren zijn bijvoorbeeld rood, zwart, bruin, groen en blauw. De imitatie leren jassen hebben dezelfde designs als de echte leren jassen. Ook zijn de imitatie leren jassen iets goedkoper. Neem een kijkje op de website versano.nl om heel het assortiment aan imitatie leren jassen te bekijken en vindt er een die perfect bij jouw stijl past.