Scheiding regelen

Organiseer uw scheiding beter en goedkoper met een mediator scheiding

Een mediator scheiding zorgt ervoor dat alle fasen van het echtscheidingsproces correct en zorgvuldig verlopen. Hij helpt je om de benodigde documenten zo snel mogelijk in te vullen en ondersteunt je bij gesprekken.  Zodat er ruimte is voor de gevoelens van alle betrokkenen en alle conflicten worden opgelost. Het is belangrijk om de scheiding goed te regelen en te zorgen voor een betere start voor een nieuwe toekomst voor jullie allemaal.  Het regelen van een goede scheiding is in de praktijk vaak goedkoper en sneller.

Regelen van een echtscheiding: zodat u precies weet hoeveel het kost 

Als u besluit een echtscheiding onder begeleiding te regelen, krijgt u van uw scheidingsbemiddelaar in Zorglijk Scheiden vooraf een uitgebreid overzicht van de kosten van de echtscheidingsbemiddeling en het verzoekschrift tot echtscheiding. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en komt u later niet voor verrassingen te staan. De exacte kosten van het regelen van een scheiding hangen af ​​van uw wensen en behoeften en de hulp die u nodig heeft. Uw scheidingsmediator controleert altijd of u recht heeft op een financiële verhoging (gesubsidieerde rechtsbijstand) of een vrije echtscheiding. Het hangt af van uw inkomen en vermogen. En daardoor kunnen ze goed uw scheiding regelen.

Scheiding regelen

Gratis een scheiding aanvragen scheiden is echt gratis 

Voor echtscheidingsbemiddeling betaalt u meestal een persoonlijk deel per persoon. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, komt deze weddenschap volledig te vervallen. Gratis een scheiding aanvragen en scheiden is echt gratis. Of u recht heeft op een vrije echtscheiding hangt af van uw inkomen en vermogen. Wij hebben meerdere geregistreerde makelaars (MfN) aan huis. Zij kunnen en zullen beoordelen of u in aanmerking komt voor een gratis echtscheidings uitkering. Tijdens een echtscheiding kunt u altijd terecht bij een gratis mediator of een ervaren scheidingsmediator. Niet alleen stemde hij ermee in een vrije echtscheiding aan te vragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Een scheidingsmediator begeleidt u bij het scheidingsproces en helpt u bij het opstellen van een ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant.