Sporten

Personal training Den Bosch

Personal training Den Bosch doe je bij Trainstation 073! They make training personal! Trainen is het leukst in een unieke omgeving waar je veel uitdaging hebt en je goed je doelen kan behalen. Het maakt niet uit welk doel je hebt maar de personal trainers bij Trainstation 073 helpen je om op de juiste manier te trainen in een sportomgeving met de nieuwste materialen waarbij ze je aandacht geven, uitdagingen belangrijk zijn en beleving centraal staat. Samen met hun ga je ervoor zorgen dat jij een goede balans krijgt tussen rust, training en voeding!

Trainen

Trainstation 073: Personal training Den Bosch

Trainen onder begeleiding van personal trainers om zo je doel te behalen. Ze hebben allemaal veel ervaring, het zijn unieke trainingsstations, je plant zelf je trainingen waarbij je de keuze hebt uit 50 momenten in de week, je kan de handige Trainstation app downloaden, de sportschool is goed bereikbaar en je kan er gratis parkeren.

De trainers

Sporten

Maik Bouwe: Maik is heel goed in het motiveren van mensen en zorgen dat ze ook echt komen. Hij kan de strenge coach zijn waarbij hij je hard laat werken en zorgt dat je het ook echt voelt.

Harm Van Genesen: extreem goed in calisthenics, hij heeft een bepaald soort rust die die uitstraalt wat goed van pas komt bij de trainingen. Hij wilt mensen niet alleen beter laten trainen maar ook beter leren trainen.

Sanne Neijnens: altijd het zonnetje in huis en kan altijd goede connecties maken met mensen.  Ze weet een hele goede balans te maken tussen de trainingen en plezier maken. Je gaat nooit naar huis zonder zweetdruppels op je hoofd!Jeremy Vos: wil de kennis die hij heeft graag overbrengen op andere en dat motiveert mensen ook, kan mensen geruststellen en heeft humor.