Roken

Toe aan een e-smoker?

Wil je stoppen met roken en ben je nieuwsgierig naar een e-smoker? Deze e-sigaret is een vervanging voor het roken en kan daarmee een goede start zijn om definitief te stoppen. De grootte van het assortiment biedt je de gelegenheid om er eentje te kopen die toegespitst is op jouw wensen. Via de website kun je al kennis maken met het grote assortiment, maar je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice, voor verdere vragen.

e-smoker

Het kopen van een smoker

Wanneer je een e-smoker aan wilt schaffen, moet je rekening houden met diverse factoren. Ten eerste is het fijn om een budget met jezelf af te spreken, zodat je gericht kan kijken naar de modellen die bij je passen. Je kunt rekening houden met het formaat en met de instel mogelijkheden. Dit gaat bijvoorbeeld over wat je de fijnste manier van inhaleren vindt. Heb je daar veel damp bij nodig, of juist niet? Wil je een klein model, of maakt groter je ook niet uit? Je kunt, om het jezelf makkelijk te maken, naar de categorie beginners, zo zie je welke makkelijke modellen mogelijk voor jou geschikt zijn. Deze e-smokers zijn makkelijk in te stellen en eenvoudig bij te vullen. Ook hebben ze vaak een interne accu, waardoor je niet je batterij hoeft te verwisselen. Men die graag MTL dampen, mouth-to-lung, kunnen ook het beste terecht bij de categorie beginners.

De voordelen, kort en krachtig 

Sigaret

Deze elektronische devices zijn ontwikkeld om een alternatief te bieden voor het roken, zo is het makkelijk om over te stappen en kun je je nicotine dosis zelf reguleren. Door de vele soorten smaakjes (maar liefst 450!) kun je er goed van genieten en zo langzaam van je nicotine af komen. 

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan direct aan de klantenservice!