U gaat scheiden maar u heeft een BV?

Tien jaar geleden heb ik met mijn vrouw een bedrijf opgericht. Dat was destijds een goed plan omdat wij beide een goed zakelijk oog hadden. Wij hebben toen een bedrijf opgericht en de zaken gingen al heel snel goed. Wij meenden altijd dat het ons niet zou overkomen, maar helaas hebben wij op een gegeven moment ook ruzie gekregen en wij zijn gaan scheiden. Dat was ontzettend vervelend en het was ook een ingewikkelde kwestie omdat ik namelijk ook niet meer verder kon gaan met mijn ex op zakelijk gebied. Ik wilde daarom meer informatie inwinnen over hoe je verder moet gaan met je bv als je gaat scheiden. Het scheiden is niet per se een eenvoudige kwestie als er een bv bij betrokken is omdat je zeker moet zijn dat je je zaakjes goed regelt. Je wilt niet dat je dingen verkeerd afspreekt of wat dan ook maar en zeker niet omdat wij al niet op een fijne manier uit elkaar gingen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik meer info kon vinden over het scheiden van een bv. Ik heb toen gemerkt dat ik moest zorgen dat ik met de juiste mensen zou gaan werken. Ik wilde mensen hebben die veel ervaring hadden met het scheiden van een bv. Ik ben toen gaan kijken waar ik moest zijn en ik heb toen gezien dat ik eens moest kijken of de mensen van simmelink.nl mij ook op weg zouden kunnen helpen. Ik heb namelijk gemerkt dat deze mensen heel goede reviews hadden ontvangen van klanten die zij hadden geholpen. Dat vind ik altijd een heel goed teken en daarom ben ik hier gelijk even door het aanbod gegaan. Ik heb op de site gelezen dat je hen dus inderdaad kunt inschakelen wanneer het gaat over het scheiden van een bv. Ik ben toen gaan kijken of ik een afspraak met deze mensen kon regelen zodat wij snel een keer konden bespreken hoe het scheiden van een bv in ons geval het beste geregeld kon worden. Ik kreeg toen een medewerker aan de lijn die mij kon vertellen dat ik van harte welkom was om een keer langs te komen en dus heb ik dat ook snel gedaan.

Na het scheiden kon ik de bv overnemen nadat ik mijn ex uitkocht

Ik wilde het scheiden regelen en de bv behouden graag soepel laten verlopen omdat er al heel veel problemen waren tussen mij en mijn ex. Ik heb gemerkt dat wanneer je de mensen van simmelink.nl inschakelt voor het scheiden van een bv, je er zeker van kunt zijn dat je echt heel goed geholpen wordt. Ik ben daarom blij dat ik hen gevraagd heb en het scheiden van een bv ging uiteindelijk van een leien dakje. Daarom wil ik dit kantoor ook graag aan anderen aanbevelen.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de diensten van dit kantoor, dan kunt u:

  • Even naar de site simmelink.nl surfen
  • Bekijken wat men voor u kan betekenen
  • Een keer contact opnemen om te horen wanneer men met u in gesprek kan gaan

Ik wens u een fijne samenwerking met deze mensen toe!

Lees meer…