eminentgroep.nl

Veelzijdige en zelfstandige installatietechniek vacatures

Installatietechniek vacatures kun je door heel Nederland vinden. Zowel op mbo als op hbo niveau. Het grootste verschil is dat je de ene keer veel (mbo) en de andere keer weinig met je handen werkt (hbo). Wanneer jij het heerlijk vindt om fysiek werk te verrichten is een baan als installateur/monteur iets voor jou. Ben je een echte planner, coördinator en goed met cijfers? Dan pas je beter in de wereld van de sales of zou je goed als projectleider kunnen werken.

Installatietechniek vacatures vragen om klantvriendelijkheid

Ga maar na, jij komt bij je klanten thuis en ze zien de bedrijfsnaam op de bus staan en wellicht op je werkkleding. De manier waarop jij je werk doet en met de klanten omgaat, reflecteert direct terug op het bedrijf. Het is dus erg belangrijk om jouw klanten vriendelijk te benaderen en om altijd duidelijk te zijn. Is er meerwerk nodig? Dan geef je dat meteen aan. Zijn er extra kosten aan verbonden? Dan geef je dat meteen aan. Hoe duidelijker jij bent, hoe beter het is. Als je klaar bent met werken laat je de woning netjes achter en neemt eventuele rommel mee. Zo laat jij een fantastische indruk achter bij de klant.

Hard werken en flexibel zijn

Je dag staat volgepland met onderhoudsbeurten bij bedrijven. Je rijdt van kantoor naar kantoor en controleert de aircosystemen. Tijdens deze controle kom je erachter dat er iets mis is met een aantal units. Om de luchtkwaliteit voor het personeel te kunnen waarborgen, repareer je dit meteen. Het nadeel is dat het meer tijd kost dan gepland. Je zet je schouders er nog even extra onder, loopt een pas harder en laat de volgende klant weten dat je iets later bent. Vervolgens werk je een half uur langer dan gepland en heb je voor iedere klant, alles goed en betrouwbaar opgelost.

Storingen verhelpen

Wanneer er storingen optreden in installaties, moeten die zo snel mogelijk opgelost worden. Door een kapotte koeling in een supermarkt bederft het eten snel. Wanneer een lift vast zit en niet meer in beweging komt, moet dat zo snel mogelijk opgelost worden. Zeker als er mensen in vast zitten. Een kapotte cv ketel betekent dat er mensen in de kou zitten. Jij bent klantgericht en resultaatgericht. Dat betekent dat jij iedere storing zo goed mogelijk verhelpt en mogelijk verdere schade voorkomt. Jij bent een betrouwbare collega. Zowel voor de klant als voor het bedrijf.     

Bron:  eminentgroep.nl