Vind je vliegengordijn naar smaak

Ben je op zoek naar deurgordijnen, vliegengordijnen, raamhorren of kattenstaarten?  Bij Vliegengordijnencenter.nl vind je een ruim assortiment aan soorten en stijlen. Het belangrijkste doel van de horren en gordijnen is natuurlijk eenduidig: het tegenhouden van vliegende insecten. De prettige bijkomst is de combinatie van de diervriendelijke en duurzame eigenschappen. Wil je een vliegengordijn dat goed bij jouw smaak past en meteen een vrolijk of stijlvol effect heeft? Dat kan!

Praktische bevestiging

Er is werkelijk een ruim scala aan keuren en kleuren te vinden: kattenstaarten voor de caravan en de camper, gordijnen van gaas met magneten, waar je elegant tussendoor kunt stappen, vliegengordijnen van decoratieve pvc kralen, aluminium gordijnen en diverse draadjesgordijnen. Voor ieder huishouden en iedere individuele smaak is wel een gordijn te vinden dat past. Zoek en vind jouw gordijn bij het Vliegengordijnencenter.nl.

De vliegengordijnen zijn bovendien van een goede prijskwaliteit verhouding. Ze worden geleverd in een handig pakket met praktische bevestigingsstrip en bijpassende schroeven. De deurgordijnen kun je bestellen in de standaard maten van 90 bij 210 centimeter en 90 bij 230 centimeter. Meet de lengte en breedte van jouw deur van tevoren goed op. Houd hierbij rekening met de wijze waarop je het gordijn wilt bevestigen. In het kozijn of op het kozijn.

Bekijk de speciale meetinstructies op de site. Is een vliegengordijn toch iets te lang of te breed? Dan is het vaak gemakkelijk in te korten. Of dit mogelijk is kun je nalezen bij het product naar je keuze. Met het handige menu op de site kies je kleur en keur naar wens.