Wat is gevelreclame?

Veel bedrijven willen aan gevelreclame doen, maar weten niet wat is gevelreclame en wat het voor hun bedrijf kan betekenen. Gevelreclame wordt ook wel verticale reclame of borden op gebouwen genoemd. Het verwijst naar het gebruik van de buitenmuren van een gebouw om reclame te maken. Deze vorm van marketing wordt vaak gebruikt door bedrijven die beperkte ruimte beschikbaar hebben voor hun bewegwijzering en zoveel mogelijk wandruimte willen benutten. Gevelreclame bevindt zich meestal aan de zijkant of voorkant van een gebouw. Het kan op elk deel van een structuur met een groot oppervlak worden geplaatst. Ze kunnen worden geplaatst op daken of zijkanten die uitkijken op straten en parkeerplaatsen. Gevelreclame is meestal gemaakt van materialen zoals vinyl die bestand zijn tegen weersomstandigheden.

Projectietechniek voor gevelreclame

Projectietechnologie kan worden gebruikt als onderdeel van gevelreclame om het formaat van een afbeelding te wijzigen om gelijke tred te houden met veranderende behoeften en interesses. Dit kan door de afbeelding op het scherm groter of kleiner te maken en de kleur of tekst van die elementen aan te passen. Misschien wilt u uw promotionele afbeeldingen regelmatig wijzigen, zodat ze de huidige verkoopcampagnes of aankomende evenementen in uw winkel weerspiegelen. Het kan worden gebruikt om een ​​video van uw producten of diensten te maken.

Gevelreclame is uitstekend geschikt voor bedrijven

Gevelreclame is een uitstekende optie voor bedrijven om klanten te bereiken in een goed zichtbaar gebied, vooral op stedelijke locaties. Gevelreclame is goed zichtbaar en kan door duizenden mensen per dag worden gezien, afhankelijk van de grootte van uw advertentie. U kunt klanten bereiken die uw bedrijf anders nergens anders zouden zien, aangezien u rechtstreeks op een gebouw adverteert. Dezelfde reden waarom het zo prominent bovengronds is, maakt het ook effectief onder de grond. U kunt uw gevelreclame laten maken door SIZO. Meer informatie over SIZO lees je op hun website.