AAS Schadeherstel

AAS Schadeherstel

AAS Schadeherstel is een koepel van 88 autoherstelbedrijven, die allemaal op basis van dezelfde voorwaarden werken. De koepel heeft een landelijke site, van waaruit je bij elke aangesloten vestiging een afspraak kunt maken en een schade kunt melden. Het belangrijkste kenmerk van de bedrijven die bij AAS zijn aangesloten is, dat service aan de klant bovenaan staat. Het is al vervelend genoeg als iemand met schade aan zijn voertuig wordt geconfronteerd. Daarom doet AAS Schadeherstel er alles aan om de overlast die dat veroorzaakt tot een minimum te beperken. Dat betekent dat de hele administratieve rompslomp wordt overgenomen van de gedupeerde chauffeur.

AAS Schadeherstel

Allerlei soorten voertuigen

Als koepel heeft AAS Schadeherstel de faciliteiten om schade aan alle soorten voertuigen te herstellen. De categorieën voertuigen die worden onderscheiden zijn: personenauto’s, vrachtauto’s, motoren, caravans en campers. De verschillende soorten schades aan personenauto’s zijn opgedeeld in twee categorieën. Er is AAS Dagherstel voor de reparatie van alle schades met weinig impact. Deze schades worden in één dag hersteld. Autoruitschade kan ook binnen een zeer korte tijd worden gerepareerd. Het bijzondere aan schade aan autoruiten is, dat je daarvoor 24/7 bij de vestigingen van AAS Schadeherstel terecht kunt. Er is zelfs een haal- en brengservice.

AAS Schadeherstel met gespecialiseerde vestigingen

Elke vestiging van AAS kan alle soorten schade aan personenauto’s repareren. Immers, personenauto’s worden verreweg het meest gebruikt en daardoor ontstaat ook de meeste schade aan deze categorie auto’s. Schade aan motoren kan ook door AAS Schadeherstel worden gerepareerd. Maar dat kan niet bij iedere vestiging. Voor schade aan een motor moet je naar één van de daarin gespecialiseerde vestigingen. Datzelfde geldt voor vrachtwagens en voor campers en caravans. Op de site van AAS Schadeherstel kun je een overzicht vinden van alle vestigingen en de soorten reparaties waar deze locaties in zijn gespecialiseerd.