Boekhouden minder erg

Boekhouden is een klus waar de meeste ondernemers nogal tegen opzien. Het geldt als een lastige, ingewikkelde, vervelende en tijdrovende taak. Toch is het voeren van een goede en vlotte bedrijfsadministratie essentieel voor het succes jouw onderneming. Met een online administratieprogramma als Yoursminc is boekhouden een stuk minder erg.

Laagdrempelig en eenvoudig

Yoursminc is ontwikkeld om boekhouden eenvoudiger, sneller en laagdrempeliger te maken. Veel ondernemers in België maken er gebruik van voor hun administratie. Maar het programma biedt meer, want ook kan je het gebruiken voor klantbeheer. CRM zonder extra kosten. Verder heeft het ook een factureringssysteem. Zo kan je eenvoudig je eigen facturen opstellen en verzenden. Het gaat dus om een totaalprogramma voor deze drie onderdelen van de bedrijfsadministratie.

BTW en andere aangiften

Zelfs de BTW aangifte wordt een stuk minder ingewikkeld met Yoursminc. Het online verzamelen, ophalen, gebruiken en invullen van gegevens gaat een stuk sneller. Daarna kan de Belgische aangifte gewoon met behulp van intervat worden ingediend.  Ook helpt het je bij andere fiscale aangiften. Je draait eenvoudig overzichten, rekeningen, balansen, resultaten uit.

Jouw administratie in jouw achterzak

Het administratieprogramma met extra’s maakt het mogelijk om steeds even te checken, te muteren, aan te vullen. Je kunt inloggen van elke plek met een aansluiting of wifi, dus ook met jouw smartphone. Of het nu vroeg in de ochtend of laat in de avond is. Dat is erg flexibel en praktisch. En je kunt steeds gebruik maken van een beveiligde SSL verbinding, Gegevens worden gecodeerd verzonden. Een veilig idee.

Tevreden ondernemers

Yoursminc is ontwikkeld om ondernemers een eenvoudige,  toegankelijke online administratieprogramma te geven. Eerdere programma’s waren vaak onnodig ingewikkeld en daarmee minder toegankelijk. Ondernemers waarderen deze opzet en het programma als geheel. Yoursminc heeft een klanttevredenheidscijfer van een 8.8.

Vanaf E 9.95 per maand

De meest basic versie van het programma kost E 9.95 per maand en de meest complete versie E 19.95 per maand. Dan heb je ook abonnementen-, uren, projectenadministratie als extra mogelijkheden. Je kunt het eerst drie maanden gratis nemen en dan beslissen. Zie verder de website www.yoursminc.be.