Help schuld weg, schuldhulp van Oxyz

Schuldhulp kan lastig aan te nemen zijn. Vooral als het van vrienden of familie komt. Een neutrale partij die jou verder niet persoonlijk kent, maakt de stap al veel gemakkelijker, maar er zijn nog veel meer argumenten waarom schuldhulp van Oxyz de oplossing is voor ieder bedrijf dat in financiële problemen zit.

Waarom schuldhulp?

Niet iedereen vindt het even makkelijk om hulp aan te nemen. Vooral niet als het aankomt op zo’n gevoelig onderwerp als schulden. Echter is het helemaal niet vreemd als je in de problemen raakt omtrent de geldzaken van je bedrijf. Het overkomt namelijk heel veel mensen. Vooral in tijden van economische crisis. Je ervoor schamen is dus sowieso al niet nodig. Bovendien is het toegeven van schulden en problemen noodzakelijk om een faillissement tegen te gaan. Een faillissement is nooit de oplossing, dus is het veel verstandiger om problemen in te zien en een weg terug te zoeken. Schuldhulp is hier ideaal voor.

Oxyz helpt vakkundig

De tweede vraag is waar je dan aan moet kloppen voor schuldhulp. Het kan extra vervelend zijn om hiermee te komen bij familie of vrienden. Echter is het wel fijn als er naar jouw persoonlijke verhaal geluisterd wordt en men aandacht heeft voor jouw bedrijf. Bij Oxyz kan je hier vanuit gaan. Je krijgt rechtstreeks de adviseur te spreken en weet dus altijd bij wie je terecht kan. De adviseur is volledig op de hoogte van alles en is ook direct de persoon die jou oplossingen kan bieden. Er is dus veel persoonlijke aandacht. Daarnaast is de eerste intake volledig kosteloos.

Gekeurde schuldhulp

Voordat je een instantie om hulp vraagt is het altijd verstandig om te achterhalen of deze instantie ook daadwerkelijk helpt, of dat het ongediplomeerde mensen zijn die enkel geld willen verdienen. Een gratis eerste intake helpt daar natuurlijk al bij, maar daarnaast is Oxyz ook gekwalificeerd voor het keurmerk NVVK. Wanneer dit het geval is bij schuldhulp organisaties, kan je er zeker van zijn dat deze organisatie zeer betrouwbaar is.