Dierentuin en flowbot

Veel mensen bezoeken een dierentuin als ze een dagje weg gaan. De dierentuin is geschikt voor jong en oud en is zeer toegankelijk. Ook gaan bijvoorbeeld zorginstellingen en schoolreisjes als uitjes naar de dierentuin. Nederland telt ongeveer 70 verschillende dierentuinen. Dit kunnen dierentuinen zijn met allerlei verschillend dieren maar ook parken met bijvoorbeeld vlinder of vogels. Zo zijn er ook nog veel verschillen tussen de parken. Safaripark Beekse bergen is het grootste park van Nederland. Hier ga je of te voet of met een bus door het hele park heen om alle dieren van alle continenten te bekijken.

Wat is een flowbot?

Al deze verschillende dierentuinen hebben ook een eigen website met alle informatie. Soms kan het zo zijn dat er informatie ontbreekt op de website. De bezoekers kunnen dan vragen stellen of om advies vragen op de flowbot op de website. Een flowbot combineert automatisering met persoonlijke service. Er worden verschillende vragen gesteld door de flowbot om tot het juiste antwoord te komen. Als de flowbot er zelf niet uit komt wordt er een chatspecialist van chatkracht ingeschakeld. Zij zullen de chat dan verder in behandeling nemen en beantwoorden. Deze chats beantwoorden zij doormiddel van het kenniscentrum. Deze is speciaal opgesteld voor de desbetreffende dierentuin. Hier staat alle informatie in verwerkt. Op deze manier zijn zij bereid om de chats te beantwoorden.

De toegevoegde waarde van een flowbot

Een flowbot is 24/7 bereikbaar voor de bezoekers. Zij kunnen altijd hun vragen stellen via de chat. Op deze manier hoeven zij niet te wachten op antwoord via de mail of telefoon. De flowbot wordt volledig ingericht naar eigen wens. Op deze manier past deze dus als geheel bij de website. Ook wordt een deel van de klantenservice uit handen genomen van de organisatie. Op deze manier blijft er meer tijd over voor andere werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd neem contact op via de live chat op onze website.