Wellness arrangement

Een aanrader: Wellness arrangement inclusief overnachting

Is een standaard saunabezoek niet genoeg, maar wil je meer? Dan kun je er bij Thermen Nijmegen voor kiezen voor een wellness arrangement. Thermen Nijmegen biedt een waar aanbod waar je geen nee tegen kunt zeggen. Je krijg het beste van twee werelden, want je maakt je ontspannende dagje extra ontspannend als je nog even kunt blijven genieten van de prachtige omgeving en de ontspannen sfeer.

Beauty

Verschillende hotels bij het wellness arrangement

Je hebt als klant de keuze uit verschillende hotels waarmee Thermen Nijmegen samenwerkt. De eerste is Hotel & Restaurant Rozenhof. Dit is een prachtig hotel waar je heerlijk op het terras kunt dineren of lunchen tijdens de zomerdagen. Het hotel heeft 14 slaapkamers, en vergaderruimtes of privéruimtes voor speciale gelegenheden. Een buffet of receptie is ook mogelijk. Het hotel is gemakkelijk te bereiken en biedt gratis parkeren.

Massage

Fletcher Hotel

Fletcher Hotel de Gelderse poort ligt net buiten Nijmegen en dit driesterrenhotel biedt een prachtig gezicht aan de Limburgse omgeving. Fletcher Hotel Erica daarentegen ligt vlakbij het centrum en dit is een viersterrenhotel. In de buurt van het hotel vind je de mooiste fiets- en wandelroutes in deze omgeving. Daarnaast heb je Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen voor als je een bungalowpark verkiest boven een hotelovernachting.

Hotel Oranje Staete

Hotel Oranje Staete is een prachtig, sfeervol hotel voelt als thuis. In dit karakteristieke herenhuis dat vlakbij het centrum van Nijmegen ligt, kun je heerlijk ontspannen. Het hotel in een historische stad biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding en hierdoor is het zowel geschikt voor zakelijke mensen als particulieren. Het persoonlijke element in dit hotel maakt het voor iedereen tot een geweldig verblijf en daarnaast heeft het hotel geweldige faciliteiten. Het hotel ligt op een kleine afstand van de horeca, winkels en musea en er zijn gratis fietsen beschikbaar.

Neem meteen een kijkje op de website van Thermen Nijmegen en sla je slag met een overnachting in een van de hotels.