architect verbouwingen

Een architect voor verbouwingen

Een architect die verbouwingen kan realiseren is wat wij nodig hadden. Omdat wij met onze tandartsenpraktijk flink aan het uitbreiden zijn, was het gebouw waarin wij werken te klein. Ook de wachtruimtes waren erg klein en dit was voor onze patiënten niet prettig. Kortom, er moest wat gebeuren en hiervoor hebben wij een beroep gedaan op baudoinvanalphen.nl. Gelukkig kon er al snel iemand bij ons op locatie komen kijken om de opties te bespreken. Wij wilde graag een moderne touch geven aan het gebouw met een representatieve uitstraling. 

architect verbouwingen

Wij zijn allen zeer tevreden over het resultaat

De architect die bij ons kwam heeft vele verbouwingen verzorgd en wist ons al snel te vertellen wat er allemaal mogelijk is. Al snel was het concept klaar en konden de werkzaamheden worden uitgevoerd. 

Inmiddels zijn wij een zeer tevreden klant van dit bedrijf. Wij niet alleen maar onze patiënten ook. Nu kunnen wij zonder zorgen doorgroeien tot een grotere tandartsenpraktijk. De professionaliteit en het vakwerk hebben ervoor gezorgd dat het gebouw waar in wij werken nog tientallen jaren kan dienen als goede praktijk. Neem maar eens een kijkje op de website voor een impressie van vele andere geslaagde projecten.