rijschool ede

Een super goede rijschool in Ede

rijschool edeEr zit een rijschool in Ede waar ik een hele prettige tijd heb gehad. Dankzij mijn ADHD vind ik het lastig om mij te focussen en hierdoor was ik bang dat het lessen mij moeilijk af zou gaan. Tijdens het besturen van een auto is het namelijk wel belangrijk om overal tegelijk op te kunnen letten. De instructeur die ik hier toegewezen kreeg, had hier veel ervaring mee en hielp mij ontzettend goed. Ik heb niet alleen veel geleerd van hem over het lessen, maar ook over mijzelf. Hij had allerlei handige trucjes die ik kon toepassen en die hielpen ontzettend goed.

Goedkoper dan verwacht

Bij deze rijschool uit Ede heb ik veel fijne middagen doorgebracht. Per week had ik meerdere lessen ingepland en daardoor mocht ik ook vrij snel op voor mijn examen. Hiervoor was ik best wel zenuwachtig, maar het bleek achteraf heel erg mee te vallen. Het ging super goed en daarom ben ik ook in 1 keer geslaagd. Door het pakket wat ik gekozen had, heb ik minder uitgegeven dan ik had gespaard. Alles wat ik over heb, leg ik nu bij het geld voor mijn eerste bolide. Ik kijk ernaar uit om hiermee zelf de weg op te kunnen.