autorijscholen Woudenberg

Meerdere autorijscholen in Woudenberg

Er zijn meerdere autorijscholen in Woudenberg, maar de beste in mijn ogen is nog altijd De Smit Rijopleidingen. Hier heb ik een tijd geleden ook mijn lessen gevolgd en met een goed resultaat. Want binnen een half jaar en nog geen 30 lessen had ik mijn rijbewijs al op zak. Het is hier ook mogelijk om je op te geven voor de theorielessen. De keuze is aan jou om dat samen te doen, of alleen het pakket te nemen om hiermee zelf aan de slag te gaan. Ik heb voor de laatste mogelijkheid gekozen, vooral omdat ik op zeer onregelmatige tijden werk.  autorijscholen Woudenberg

Nog geen 18 en toch gaan rijden?

Ja, het is hier bij de autorijscholen in Woudenberg en omgeving mogelijk om al vanaf de leeftijd van 16,5 te gaan lessen. Natuurlijk moet je dan wel wachten om 18 jaar te zijn , wanneer je alleen op pad wilt gaan. Maar in de tussentijd mag je wel rijden, mits er een ouder met een begeleiders pasje naast zit. Op deze manier heeft mijn zusje, net 17 jaar al haar rijbewijs. Vaak mag zij autorijden als één van mijn ouders ernaast zit. Wel een goede manier om zo het rijden goed onder de knie te krijgen.