iPhone reparatie Rotterdam

Hele snelle iPhone reparatie in Rotterdam

iPhone reparatie Rotterdam

Een tijdje terug ben ik op zoek gegaan naar een goede iPhone reparatie in Rotterdam. Ik ben namelijk ongelofelijk onhandig aangelegd en daardoor heb ik nu een flinke barst in mijn mobieltje. Dit was echt niet de bedoeling, maar hij gleed zomaar uit mijn hand. Ik had niet verwacht dat het al zo snel weer zover zou zijn, want een maand of 2 geleden zat ik al met hetzelfde probleem. Toen was het alleen niet mijn eigen schuld, maar had mijn kleine neefje hem van het balkon gegooid. Degene die toen het glas heeft vervangen, was ik niet zo tevreden over. Het was best wel prijzig en duurde ook lang. Uiteindelijk ben ik mijn telefoon 3 dagen kwijt geweest en dat wilde ik deze keer liever niet. Ik gebruik hem namelijk ook heel erg veel voor mijn werk en daardoor is het niet handig als ik lang zonder zit. 

Sneller dan het licht

Daarnaast vond ik het belangrijk dat deze iPhone reparatie in Rotterdam wat goedkoper zou zijn. Uiteindelijk kwam ik daarbij uit bij Angade. Hierover hoorde ik goede verhalen via een vriend van mij en daarom heb ik toen contact opgenomen. Hier werd alles vlug geregeld en voor ik het wist was hij weer zo goed als nieuw.