Telefoonhoesjes maken

Telefoonhoesjes maken voor al mijn vriendinnen

Telefoonhoesjes makenTelefoonhoesjes maken is iets wat ik nog niet eerder had gedaan, maar daar ben ik nu onwijs enthousiast over. Over een korte tijd ga ik voor een half jaar naar het buitenland voor mijn stage. Hier kijk ik zelf onwijs naar uit, maar ik ga ook wel heel veel mensen missen. Om te zorgen dat zij mij niet vergeten, wilde ik hen graag iets leuks geven met mij erop. Dit is natuurlijk niet heel serieus bedoeld, maar meer als een grappig afscheidscadeautje. Om die reden ben ik op internet gaan zoeken naar dingen die ik kon laten bedrukken en daarbij kwam ik al redelijk snel uit bij Hoezzi. Hier kreeg ik een goed gevoel bij, want er stonden goede recensies beschreven daar.

Een goede keuze gemaakt

Het telefoonhoesjes maken ging een stuk sneller dan ik had verwacht. Ik hoefde alleen de foto te uploaden en daarna kon ik de bestelling direct plaatsen. Deze werd de volgende dag al geleverd, dus lang wachten hoefde ik ook niet te doen. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat, want het ziet eruit alsof het hele goede kwaliteit is. Zij zullen hier dus nog een flink periode van kunnen genieten, maar in ieder geval tot ik terug ben.