Instappers voor heren

Loaferschoenen voor heren zijn een geweldige modekeuze

Instappers voor heren zijn een mannelijke versie van sandalen. Hoewel ze behoorlijk op elkaar lijken, zijn ze in veel opzichten heel verschillend. Om te beginnen hebben loafers een veel zwaardere zool, in tegenstelling tot de meer delicate en modevriendelijke sleehakken. Ze hebben ook minder hak en zijn bijna synoniem geworden met casual schoenen. Het lijkt erop dat de modetrends voor heren eindelijk hun schoenen hebben ingehaald! In dit artikel bespreken we enkele van de beste en slechtste instappers voor heren die mannen tegenwoordig kunnen dragen.

De mogelijkheid biedt om voor het eerst een klassieke loafer uit te proberen

De meeste mannen met loafers zijn waarschijnlijk nog in de twintig en hebben nog relatief jonge benen. Dit is goed omdat dit de mogelijkheid biedt om voor het eerst een klassieke loafer uit te proberen. Een klassiek stijlstatement is altijd geweldig om te hebben in herenmode, omdat je door de eenvoud echt kunt experimenteren met allerlei verschillende looks. Klassieke loafers zijn eenvoudig van ontwerp en passen daarom goed bij allerlei verschillende outfits. Je kunt een paar loafers gemakkelijk dragen met een pak, gecombineerd met een t-shirt en jeans of zelfs met een mooi overhemd en een fantastische pantalon.

Verschillende soorten mocassinpatronen

Er zijn zoveel verschillende soorten mocassinpatronen dat er vast wel een is die perfect bij je past. Als je een casual look wilt creëren, dan is een paar donkerkleurige loafers in dierenprint een goede optie. Als je een meer formele look op kantoor wilt creëren, kun je proberen te gaan met een paar bedrukte loafers met gestreepte sokken of een paar eenvoudige die effen en ingetogen zijn. Het belangrijkste om te onthouden bij het dragen van instappers zonder sokken is dat deze niet te strak mogen zitten, omdat dit schade aan je voeten kan veroorzaken. Loafers zijn een van die kledingstukken die de meeste mensen beschouwen als een basisonderdeel van hun garderobe, maar je kunt ze altijd met sokken dragen om een ​​geweldige casual look te creëren.