Loungebank voor mijn balkon

Interesse gewekt

Sinds ik mijn eigen appartement met balkon kocht, droomde ik al van een mooie loungebank voor erop. Ik wist precies wat ik wilde, maar bij veel winkels kon ik het net niet vinden. Tot ik bij toeval Dutch Riviera tegenkwam. Hun Facebookpagina kwam voorbij op mijn tijdlijn en dat wekte direct mijn interesse, helemaal mijn stijl. Toen ben ik snel op de website gaan kijken en daar werd ik alleen nog maar enthousiaster van.

Even langs gaanloungebank

Toch wilde ik de aankoop van mijn loungebank liever niet online doen, ondanks dat ik tegenwoordig vrijwel alles online koop. Gelukkig hebben ze een showroom waar ze open staan voor alle vragen en daar kun je ook direct je bestelling plaatsen. Toen ik daar was voelde ik me meteen op mijn gemak en had ik het idee dat ze elke (domme) vraag konden beantwoorden. Toen ik er helemaal zeker van was dat dit was wat ik wilde, heb ik mijn droombank besteld. Als het goed is komt hij over een tijdje binnen, wat perfect uitkomt nu het goede weer eraan zit te komen. Ik ga er sowieso veel plezier van hebben en zou iedereen aanraden om eens langs te gaan of om op de site te kijken!