Picknickbank voor minicamping

Voor onze minicamping was ik op zoek naar een passende picknickbank. Na overwogen te hebben er zelf een te maken, ik kon niet helemaal mijn smaak vinden en wilde iets unieks, besloot ik toch nog een keer op het internet te zoeken. Tenslotte ben ik zelf niet zo handig. Maar goed ook want anders had ik deze site nooit gevonden! Een enorme keuze aan unieke banken die precies in mijn beeld paste met daarnaast de ideale picknickset voor de mensen die rolstoelafhankelijk zijn.
BBDLOP01

Deze set is ook geschikt voor de rolstoel

Tot mijn verbazing vond ik dit model. Aangezien mijn minicamping tevens rolstoeltoegankelijk is en het inderdaad soms lastig is een juiste tafel te vinden besloot ik direct dat dit de bank was die ik zocht. Naar alle tevredenheid! Dankzij het snelle leveren heb ik al een aantal gasten zien genieten! Dank u hiervoor!
Niet enkel is deze picknicktafel voorzien van een bank, maar ook een extra lang tafelblad zodat de rolstoel er prima onder past. Ideaal als je het mij vraagt. Daarnaast is het uiterlijk ook nog eens prachtig. Robuust en toch sierlijk.