nen 3140 vakbekwaam persoon cursus

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus volgen bij PTC opleidingen!

Bij PTC opleidingen kun je een NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus volgen. Het volgen van deze cursus is essentieel wanneer er veel met elektra gewerkt wordt in een bedrijf. Het hebben van voldoende kennis is erg belangrijk en die doen de medewerkers op tijdens een cursus.

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

nen 3140 vakbekwaam persoon cursusHet werken in de elektrotechniek branche brengt bepaalde risico’s met zich mee. Om eventuele gevaren te herkennen en hierop direct op in te kunnen springen is bepaalde kennis voor nodig. Tijdens een NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus leren de medewerkers alles over veiligheid. Alle aspecten komen aan bod. Na het afronden van de cursus mogen de medewerkers als vakbekwaam persoon aangemerkt worden. De cursussen worden gegeven door docenten die ervaren en enthousiast zijn. Zij motiveren en kunnen de kennis op een uitstekende manier overbrengen.

Ook cursus op locatie mogelijk

Maatwerk is zeker een mogelijkheid. Wil je jouw medewerkers de cursus binnen jullie bedrijven laten volgen? Dan is een cursus op locatie ook mogelijk. Dit heeft als voordeel dat de medewerkers zich meer vertrouwd voelen, omdat de cursus op de eigen werkvloer plaatsvindt. Wil je meer weten over NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus bij PTC opleidingen? Neem dan zeker even contact met ze op. Ze vertellen je er graag meer over.