RVS eettafels, ook mooi voor in huis

Vaak zie je modellen van roestvrij staal vooral in tuinen staan. Toch kiezen steeds meer mensen voor RVS eettafels voor in huis. En dat snappen wij heel goed. Want zeker in huis zijn deze modellen een waardevolle aanwinst die een interieur mooi kunnen aanvullen. Of je nu een klassieke smaak hebt of modern, met RVS is er altijd een combinatie te maken die past. Zeker omdat je zelf kunt bepalen welk bovenblad je gebruikt op het onderstel. In dit artikel vertellen we je graag alles over de mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze optie voor bij jou thuis? Lees dan snel verder.

Leverbaar in alle maten

Wat handig is bij RVS eettafels is dat je heel flexibel bent in de maatvoering. De modellen zijn in vrijwel alle maten te maken en leverbaar. Zo kun je precies de maat kiezen die bij jou past. Of je nu een groot model wilt of een klein model, je bepaalt zelf de afmetingen. Ook kun je bepalen hoe dik je de poten laat maken. Je kunt kiezen voor elegante dunne poten of juist gaan voor stevige poten die een flinke doorsnee hebben. Je kunt de modellen makkelijk verplaatsen, want het materiaal is hol van binnen. Dat maakt het een handige keuze als je wel eens wat meubels wilt verplaatsen in huis.

Weinig onderhoud met RVS eettafels

Met RVS eettafels heb je weinig last van onderhoud. Je hoeft het niet zoals een tafel van hout op te schuren en te lakken of regelmatig te behandelen met olie of was. Er is speciaal spul te krijgen waarmee je het materiaal kunt behandelen, maar echt nodig is dat niet zo vaak. Het schoonhouden van het materiaal is ook simpel. Met een doekje en een simpel sopje maak je het model zo weer schoon. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over krassen op het materiaal. Die ga je zeker krijgen en dat is helemaal okay. Want de krassen maken het model alleen maar mooier.

Veel verschillende bladen mogelijk

Als je kiest voor RVS eettafels dan heb je veel mogelijkheden om mee te variëren. Zo kun je werken met verschillende soorten bladen. Je mag natuurlijk ook het blad van roestvrij staal laten maken. Toch gaan de meeste mensen voor andere materialen zoals hout, glas, natuursteen of keramiek. Bij een model voor binnen is het handig om rekening te houden met de rest van de meubels. Zorg dat de tafel matcht met de stoelen die je erbij zet bijvoorbeeld. Dat geeft rust in een ruimte en ziet er prachtig uit.

RVS eettafels gaan jarenlang mee

Het grote voordeel van RVS eettafels is dat ze jarenlang mee gaan. Het materiaal is niet kapot te krijgen en staat als een huis. Of je nu kleine kinderen hebt die veel knoeien of pubers die af en toe lomp zijn. Deze modellen kunnen tegen een stootje. En ben je na een tijdje uitgekeken op het tafelblad dan maak je er een nieuw exemplaar van door een ander tafelblad erin te zetten. Zo raak je nooit uitgekeken op jouw aanschaf.