vca online

Zo behaal je een vca online in een handomdraai

Studeren is best lastig. Het is niet voor niks zo dat veel mensen er nooit aan beginnen na de middelbare school. Moet jij toch je vca online halen, omdat je werkgever het verplicht stelt of omdat je aast op een mooie promotie waarvoor het diploma handig is? Dan zijn er een aantal manieren waarop je jezelf het makkelijker kunt maken.

Vraag om tijd op werk

Natuurlijk zijn er altijd werkgevers die zullen zeggen dat je opleidingen en trainingen in je eigen tijd moet doen. Helemaal eerlijk is het echter niet. Je bent je immers professioneel aan het ontwikkelen en daar heeft een werkgever veel aan. Vraag daarom altijd of je misschien tijd kunt krijgen in je werkdag om aan je vca te werken. Niet alle werkgevers zullen ja zeggen maar niet geschoten is altijd mis. 

Stel doelen voor jezelf

De vca cursus bestaat vaak uit verschillende onderdelen. Houd jezelf goed in lijn met wat je wil leren door doelen te stellen. Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je het eerste hoofdstuk voor een bepaalde datum klaar moet hebben en doe dit met het hele programma. Zet dit ook in je agenda als je die hebt om te voorkomen dat je het vergeet.