Zoeken naar een nieuwe game

Als je op zoek bent naar een nieuwe shooters game kan Ubisoft store daarbij helpen. Op de Ubisoft store staan honderden verschillende games die voor iedereen speelbaar zijn. Deze games zijn op verschillende consoles beschikbaar. Behalve voor een shooter game kun je bij de Ubisoft store ook terecht voor een racing game of bijvoorbeeld een rpg. Later in dit artikel meer over RPG games. Bij de Ubisoft store kun je altijd rondkijken of er een game naar jouw smaak tussen zit. Er zijn veel verschillende keuzes in shooter games. Denk daarbij aan Rainbow Six Siege, The Divison 2, Splinter Cell Blacklist of Far Cry 5. Op de store zijn ze allemaal te koop en te downloaden.

Splinter Cell Blacklist spelen

Een van de genoemde voorbeelden van een shooter game is Splinter Cell Blacklist. Daarbij is het de bedoeling dat je terroristen opspoort. Het gaat over Sam Fisher, die de leider is van de nieuwe 4th Echolon eenheid. Deze geheime eenheid zet zich in voor de Amerikaanse president en is dus opzoek naar terroristen. Deze moeten gestopt worden voordat het te laat is. Daarbij ga je gekleed in een tactisch pak met goggles. Verder maak je gebruik van ondervragingen en win je belangrijke informatie om een aanval van terroristen te voorkomen. Verder kun je gebruik maken van nieuwe wapens en gadgets en bijvoorbeeld drones. Zo kun je je doelwitten optimaal aanpakken.

RPG games op de Ubisoft Store

Op de Ubisoft store zijn ook RPG games te vinden. RPG staat voor roleplaying games. Hierin waan je jezelf in een nieuwe wereld door de ogen van een karakter heen. Je volgt daarbij het personage en volg je het verhaal ervan. Daarmee kun je bijvoorbeeld verkenningstochten uitvoeren of missies gaan spelen. Er zijn veel verschillende soorten RPG’s, de keuze is dus breed. Zo kun je een turn based RPG doen, waarbij gevechten bestaan uit beurten. Bij Ubisoft kun je verschillende soorten spelen.