Wat is digital signage?

Digital signage verwijst naar elektronische borden. Het maakt vaak gebruik van LED-verlichting of plasmaschermen om klanten te targeten met veranderlijke tekstuele en grafische berichten. Het bevat ook een computer component of speler die de tekst van tekens decodeert en grafisch weergeeft op het scherm. Electronic signage betrekt klanten op een meer boeiende manier dan standaard print signage. Digital signage kan knipperende productinformatie of een verscheidenheid aan licht- en kleuradvertenties bevatten om de aandacht van potentiële klanten te trekken tussen de zee van digitale informatie die ze elke dag zien. Het kan ook digitale films of interactieve aanraakschermen bevatten om een ​​meer dynamische en meeslepende ervaring te geven.

Digital signage voor menuborden en etalages

Creëer een onderhoudend en gemakkelijk te lezen menu voor uw restaurant of bar met een digitaal bord. Een digitaal menu met verrukkelijke voedsel foto’s stelt uw klanten in staat om op een meer sensuele en boeiende manier door uw opties te bladeren. Met digital signage van ZetaDisplay kunt u snel schakelen tussen meerdere schermen als u verschillende ontbijt- en avond menu’s heeft. Met een digitaal bord maak je een spannend en makkelijk leesbaar menu voor je restaurant of bar. Een digitaal menu met verleidelijke voedselfoto’s helpt uw ​​consumenten om uw aanbod op een sensuelere en boeiendere manier te bekijken. Met digital signage kunt u snel schakelen tussen de verschillende menu’s voor ontbijt en diner.

Digital signage voor point-of-purchase displays en toonbank displays

Verkooppunt displays kunnen overal in uw bedrijf worden geplaatst. U moet ze plaatsen waar klanten het meest geneigd zijn om te kopen. U kunt digitale point-of-purchase displays toevoegen naast promotionele producten zoals late-winter sweaters om hun kenmerken te promoten. Dit is een uitstekende locatie voor narrowcasting als uw bedrijf een verkoopbalie heeft. Digital signage op het verkooppunt kan worden gebruikt om extra goederen te promoten die klanten kunnen selecteren bij het afrekenen. Je kunt het ook gebruiken om vaste klanten te verleiden om deel te nemen aan een beloningsprogramma, zodat ze nog meer geweldige voordelen uit hun aankopen kunnen halen.